Početna » Budite heroji - R.I.P. David Bowie

Budite heroji - R.I.P. David Bowie

David Bowie

Oprostili od Davida Bowieja. Legendarni glazbenik preminuo je nakon borbe s karcinomom. Milijuni poruka preplavili su svijet, od glazbenika za kojeg smo imali osjećaj da je oduvijek s nama i da jednostavno neće, odnosno ne može, umrijeti oprostili su se brojni obožavatelji.

Zadužio nas je svojom fantastičnom glazbom. Bio je toliko kreativan, svestran, radišan da je njegov opus, da se tako izrazimo, nesažimljiv.

I nema kod Bowieja pretjerivanja, posmrtnog preuveličavanja - o pokojnima sve najbolje - jer u njegovu slučaju mislimo da to zaista ne stoji. Glazbenici poput njega ne umiru, samo prestaju stvarati.

Sa odlaskom tog velikana svijet nam je postao još stvarniji, a stvarnost i dalje potkopavaju naši političari.

Nažalost, na tom planu ništa nova. Prešetavaju se oni i dalje od ureda do ureda, od hotela do hotela. Nema veze što je u planu u novu Vladu instalirati ljude koji su pod istragom, poput Josipe Rimac, mi nastavljamo slušati priče o poštenju, radnišnim i stručnim ljudima. Pitamo se mogu li ljudi koji vode državu uopće biti išta drugo osim stručni. O poštenju ovdje ne treba govoriti jer "stavi svoje poslove i interese ispred interesa naroda" ono je čime se vode naši političari.

A zamislite kako bi dan bio ljepši bez njihovih ponekad tako glupih naklapanja, medijskih spinova, prizivanja aveta prošlosti, misa za Antu Pavelića, misa za Tita – iako mislim da se obojica zbog toga okreću u grobu.

Stoga prepuštamo vam sada na volju da zatvorite oči, barem na 10 minuta, odvrnete muziku i maštate takav svijet. Kao i David Bowie pronađite svoje alter ego koji će vas odvesti negdje daleko, daleko.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Iz kategorije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.