Početna » Iva Jerković

Iva Jerković

Iva Jerković

Iva Jerković rođena je 27. lipnja 1981.g. u Zagrebu. Zbog svog atraktivnog izgleda radila je kao manekenka i model, ali je dobivala i razne druge angažmane. U brojnim intervjuima koje je davala tijekom godina medijima, često je isticala veliko prijateljstvo s poznatim modnim stilistom Nevenom Ciganovićem. Upravo on je zaslužan za to što je Iva danas. Još davnih dana ju je primijetio na ulici i ponudio joj posao modela. I tako je započela njena karijera. Osim iskustva u Hrvatskoj, Iva je ostvarila i neke internacionalne uspjehe. Jedno vrijeme je tako živjela u Milanu gdje je imala angažman kao voditeljica na jednoj od njihovih lokalnih televizijskih postaja, RAI 2. Kratko vrijeme boravila je i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, točnije u Dubaiu. Tamo se bavila manekenstvom.

Televizijski angažmani

Tijekom godina, Iva Jerković je imala i mnogo televizijskih angažmana. Prvi značajniji angažman bio je u popularnom Bingo show-u u ulozi hostese. Naslijedila je Renatu Sopek koja je svoju popularnost stekla upravo tamo. Iz tog razlog Ivu nije trebalo puno nagovorati da prihvati taj posao. Uspjeh nije izostao i Iva je postajala sve poznatija. 2005.g. Iva je postala dijelom ekipe hrvatske inačice Survivora. U njemu su osim nje sudjelovale i mnoge druge hrvatske poznate ličnosti. Iva se nažalost nije najbolje uklopila u to odabrano društvo, a i nekoliko puta je tražila liječničku pomoć zbog zdravstvenih problema. Odmah na početku show-a ozlijedila je prst, a nakon toga uslijedili su probavni problemi. Nakon što je popila pokvareno kokosovo mlijeko, zaključila je da je to ipak previše za nju i odlučila napustiti show. Već tri godine iza toga, Iva je postala dio postave hrvatske inačice Celebrity Big Brothera. Ovdje se ipak puno bolje uklopila jer su s njom u izolaciji bili i njeni prijatelji Neven Ciganović i Marko Grubnić. U intervjuima prije početka, napominjala je da je upravo Marko Grubnić zaslužan za njenu prijavu. Taj Big Brother trajao je samo 2 tjedna i Iva je uspjela ostati do samog kraja. Nažalost, pobjeda joj je izmakla i po broju glasova publike ostala je na trećem mjestu. Pobjedu i nagradu od 100 000 kn tada je odnijela Danijela Dvornik.

Posljednji angažman Ive Jerković je u kvizu Kolo sreće gdje ima ulogu hostese. Zajedno s voditeljem Borisom Mirkovićem nekad vrlo rado gledani kviz dobio je novu, moderniju inačicu. No, Iva je u svojim posljednjim intervjuima isticala kako nije pretjerano zadovoljna tim angažmanom jer nije toliko jednostavan i zabavan kako možda izgleda na prvi pogled. Tome svakako pridonose i neki sitni skandali koji se događaju prilikom snimanja. Tako ju je u jednoj emisiji natjecatelj uvrijedio rekavši da želi umjesto samoglasnika kupiti nju. Emisija je nakratko prekinuta, a natjecatelj udaljen sa snimanja. Iako je ta situacija brzo riješena, sve to itekako utječe na nju i vjerojatno joj je svakom emisijom sve teže zadržavati osmijeh na licu. Zato ostaje vidjeti hoće li Iva prekinuti taj angažman i krenuti u nekom drugom smjeru.

Iva se često pojavljivala u medijima gdje ostavlja dojam jedne normalne djevojke. Za nju se dosad nisu vezale nikakve posebne afere, a svoj privatni život uglavnom drži podalje od očiju javnosti. Zbog svega toga ljudi je vole i, ako tako nastavi, to će se zasigurno nastaviti i u godinama koje slijede.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.