Početna » Nissan GT-R NISMO

Nissan GT-R NISMO

Nissan GT-R NISMO

Nissan je na utrci 24 sata Nürburgringa predstavio osvježeni GT-R NISMO. U odnosu na serijsku verziju, kod NISMO verzije više je pažnje posvećeno aerodinamici. Branici su izrađeni od ugljičnih vlakana kao i stražnji spojler. Unutrašnjost je također redizajnirana te je presvučena alkantarom, a u odnosu na prethodni model najveća promjena je u broju tipki koji je znatno smanjen. Veći 8-inčni ekran omogućava bolju preglednost te lakšu uporabu. Dodana su i RECARO sportska sjedala s istaknutim NISMO obilježijima. 3,8 litarski motor razvija maksimalnih 600 KS dok okretni moment iznosi 652 Nm i prisutan je pri 3.600 o/min. Snaga se prenosi na sve kotače preko šesterostupanjskog automatskog mjenjača s dvije spojke. Iz Nissana tvrde da se osim poboljšanih voznih karakteristika ovaj auto sada može lakše voziti na dnevnoj bazi.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.