Početna » Icona Vulcano

Icona Vulcano

Icona Vulcano

Za ovog talijanskog proizvođača superautomobila vjerojatno do sada niste čuli. Icona je osnovana u talijanskom Torinu, no sjedište joj je u kineskom Šangaju. Na ovaj način iskombinirati je poznati talijanski dizajn i inženjering s proizvodnjom u Kini. Rezultat je Icona Vulcano Titanium, prvi automobil koji je u potpunosti napravljen od titanija zbog čega je izuzetno otporan, siguran i čvrst. A zahvaljujući futurističkom dizajnu unutrašnjosti kao i sportskom izgledu ovaj automobil je i izuzetno atraktivan. Pokreće ga 6,2 litreni V8 motor s 670 konjskih snaga i ubrzava do stotke za 2,8 sekundi. Cijena? Prava sitnica, 2,8 milijuna američkih dolara.

Icona Vulcano

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.