Početna » Hennessey Venom F5

Hennessey Venom F5

Hennessey Venom F5

Hennessey Venom F5 pokreće prerađeni 7,0 V8 biturbo motor snage veće od 1.400 KS. Postizati će rekordnih 467 km/h čime bi bio najbrži automobil na svijetu i time pravi ubojica Bugatti Veyrona. Karoserija mu je u potpunosti izrađenu od kevlara, pa automobil ima manje od 1.300 kg. Za prijenos snage na stražnje kotače zadužen je automatski mjenjač s dvostrukom spojkom. Službeno predstavljanje kao svjetske premijere cestovne serijske verzije bit će tijekom 2015. godine, a prvi primjerak trebao bi biti isporučen vlasniku krajem 2016. godine. Hennessey planira proizvesti minimalno 30 primjeraka automobila Hennessey Venom F5 po početoj cijeni od 1,2 milijuna dolara bez poreza.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.