Početna » Bugatti Chiron

Bugatti Chiron

Bugatti Chiron

Bugatti je na auto-salonu u Ženevi predstavio nasljednika Veyrona pod imenom Bugatti Chiron. Od 0-100 km/h Chiron stiže za 2,5 sekunde, od 0-200 km/h za 6,5 sekundi, a od 0-300 km/h za 13,6 sekundi. Maksimalna brzina bit će mu elektronski ograničena na 420 km/h. No kome i to nije dovoljno, uz posebno razvijene Michelin gume u Bugattiju očekuju da će auto juriti preko 435 km/h te srušiti rekord za najbrži cestovni automobil koji sada drži Hennessey Venom GT. Bugatti Chiron će se proizvesti u ograničenoj seriji od 500 primjeraka. "Osnovni" model stoji 2,4 milijuna eura, plus gorivo, jer ako stisnete pedalu do kraja, pun spremnik goriva će potrošiti za točno devet minuta.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.