Početna » Audi Prologue

Audi Prologue

Audi Prologue

Audi je sa svojim konceptnim automobilom Prologue krenuo u novu dizajnersku eru. Audi Prologue je donekle kraći i plosnatiji od današnjeg produkcijskog modela A8 s dužinom od 5,10 metara, međuosovinskim razmakom od 2,94 metra, širinom od 1,95 metara i visinom od 1,39 metara. 4.0 TFSI motor razvija snagu od 605 KS i okretni moment od 750 Nm. On ubrzava Audi Prologue od 0 do 100 km/h za 3,7 sekundi. Njegov dinamički sustav upravljanja svim kotačima, kod kojega se stražnji kotači mogu zakrenuti za pet stupnjeva, čini ovaj veliki coupe ekstremno agilnim i stabilnim tijekom vožnje.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.