Početna » Vježbaj Aikido mjesec dana besplatno

Vježbaj Aikido mjesec dana besplatno

Aikido

Povodom 25 godina od ideje o pokretanju aikida u Hrvatskoj, Aikido društvo Zagreb poziva sve zainteresirane na besplatne treninge koji će se održavati tijekom cijelog ožujka u Kući aikida, Koturaška 1, počevši od uvodnog treninga, 4. ožujka u 19:30. Aikido mogu trenirati svi od 5 do 105 godina, bez obzira na fizičku spremu ili prijašnje (ne)poznavanje borilačkih vještina.

Temeljna ideja aikida kao nenasilnog japanskog umijeća poteklog od drevnih samuraja je spriječiti ili zaustaviti sukob bez nanošenja boli i s poštovanjem prema partneru. Na treninzima je naglasak prvenstveno na vlastitoj stabilnosti, smirenosti, boljoj percepciji i koncentraciji te skladu u tehnikama koje se rade s partnerom.

„Na treninzima ćemo raditi vježbe disanja, istezati se, osvještavati tijelo i pokušati kroz aikido tehnike pronaći mirna rješenja kao odgovore na različite napade iz okoline, koje kasnije svaki pojedinac može primjenjivati u svakodnevnom životu“, najavio je Marijan Kudrna, predsjednik Aikido društva Zagreb.

„Osnovna ideja aikida je nenanošenjem boli onome tko je nama pokuša nanijeti od njega učiniti bolju osobu. Tako aikidom stvaramo bolji svijet, i pozivamo vas da ga stvarate s nama.“, pozvao je na sudjelovanje Dobroslav Jakovljević, jedan od glavnih instruktora koji će voditi treninge u ožujku.

Na besplatne treninge se možete prijaviti putem maila kuca.aikida@gmail.com ili telefona 091 5123 149. Sve što trebate ponijeti je udobna odjeća za vježbanje i papuče za hodanje do dvorane jer ćete na tatamiju vježbati bosi.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Koliko često vježbate

Iz kategorije

  • Potisak s klupe

    Potisak s klupe

    Potisak s klupe pripada skupini najčešćih i najpopularnijih vježba s teretom koje se koriste u...

  • Bicepsi

    Bicepsi su bez dvojbe jedni od najuzbudljivijih mišića za treniranje. Ne samo što su rezultati...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.