Početna » Spartanski 300 program treninga

Spartanski 300 program treninga

Spartanski 300 program treninga

Ako smatrate da ste u vrhunskoj formi, ili barem želite provjeriti u kakvoj ste formi, imamo za vas jedan uistinu "hardcore" program treninga. Radi se o spartanskom 300 programu treninga. Riječ spartanski ovdje uistinu dolazi do izražaja, a brojka 300 označava ukupni broj ponavljanja vježbi u programu.

O čemu se ovdje zapravo radi. Ako ste gledali film "300" sa Gerardom Butlerom u glavnoj ulozi niste ne mogli zamjetiti mišićava i isklesana tijela gotovo svih glumaca u filmu. U vrlo kratkom vremenu glumačka ekipa je izgradila zavidna tijela, a pojedini glumci su imali i 18 kg viška i nisu bili u nekoj naročitoj fizičkoj spremi. Da bi postigli takvo nešto potrebna je nevjerovatna predanosti i odgovarajuća prehrana. Ako tamanite fast food, slatkiše, masnu hranu i sl. možete slobodno zaboraviti da će te izgledati kao jedan od glumaca iz navedenog filma.

Program treninga 300

a) 25 zgibova sa dlanovima okrenitim naprijed
b) 50 mrtvih podizanja sa 60 kg
c) 50 sklekova
d) 50 skokova na kutiju visine 60 cm
e) 50 podizanja na ravnoj podlozi, bench šipka sa utezima od 60kg se drži nepomično u zraku dok se nogu podižu i spuštaju, ne dodirujući pod
f) 50 jednoručnih izbačaja s Kettlebellom od 16 kg
g) 25 zgibova sa dlanovima okrenitim naprijed

Napomenimo da između vježbi nema odmora, a detalje možete vidjeti u videu ispod.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Koliko često vježbate

Iz kategorije

  • Potisak s klupe

    Potisak s klupe

    Potisak s klupe pripada skupini najčešćih i najpopularnijih vježba s teretom koje se koriste u...

  • Bicepsi

    Bicepsi su bez dvojbe jedni od najuzbudljivijih mišića za treniranje. Ne samo što su rezultati...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.