Početna » Otvara se najveći lanac sportske opreme

Otvara se najveći lanac sportske opreme

Na jesen u zagrebačkom King Crossu vrata otvara jedan od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme – Vrhunska sportska oprema za više od 70 sportova pod jednim krovom

Decathlon, jedan od najvećih lanaca sportske opreme na svijetu, na jesen će otvoriti prvu trgovinu u Hrvatskoj u sklopu zagrebačkog trgovačkog centra King Cross Jankomir. Prvi zagrebački Decathlon prostirat će se na više od 3.500 m2 brendova bit će trgovina s najvećim izborom najrazličitije sportske opreme u Hrvatskoj. U dućanu će biti dostupno više od 150 000 proizvoda sedamdesetak vodećih svjetskih proizvođača sportske opreme kao i proizvodi iz Decathlonovih dvadeset Passion brendova kako bi se zadovoljile potrebe svih sportaša rekreativaca i onih koji se profesionalno bave sportom.

Sedamdeset sportova pod jednim krovom
Svi sportovi pod jednim krovom jedno je od glavnih obilježja Decathlon brenda što opravdava podatak da Decathlon drži sportsku opremu za više od 70 sportova – od timskih sportova do onih manje zastupljenih kao što su streličarstvo, surfanje, konjički sportovi i mnogi drugi. Decathlon u Zagrebu će kao i u svim ostalim zemljama svijeta slijediti istu filozofiju, a to je široka ponuda sportske opreme za rekreativce i profesionalce kako bi bavljenje sportom bilo dostupno svima. Decathlon je prepoznat i kao lanac sportske opreme s prihvatljivim cijenama što ne utječe na kvalitetu proizvoda i usluga od kojih su najvažnije mogućnost testiranja proizvoda prije kupnje u trgovini, usluga servisa proizvoda te program vjernosti za potrošače.

Passion brendovi
Ukupno dvadeset brendova razvijenih od strane Decathlona okupljeno je pod zajedničkim nazivom Passion brendovi. Zajedničko svim Passion brendovima je da su razvijeni u istraživačkim centrima kompanije koristeći najnovije tehnologije izrade sportske opreme vrhunske kvalitete. Različita sportska oprema koju nudi pojedini Passion brend, bez obzira na neupitnu kvalitetu, cjenovno je prihvatljiva te namijenjena rekreativcima i profesionalnim sportašima. Passion brendovi kao što su Quechua, Nabaiji, Kalenji, Tribord, Domyos, Kipsta i Newfeel nude sportsku opremu za mnogobrojne sportove kao što su planinski sportovi, plivanje, trčanje, nautika i vodeni sportovi, fitness i gimnastika, timski sportovi, hodanje i mnogi drugi. i s više od sedamdeset

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Koliko često vježbate

Iz kategorije

  • Potisak s klupe

    Potisak s klupe

    Potisak s klupe pripada skupini najčešćih i najpopularnijih vježba s teretom koje se koriste u...

  • Bicepsi

    Bicepsi su bez dvojbe jedni od najuzbudljivijih mišića za treniranje. Ne samo što su rezultati...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.