Početna » Natjecanje u funkcionalnom fitnessu - The Mediterranean Battle

Natjecanje u funkcionalnom fitnessu - The Mediterranean Battle

The Mediterranean Battle

06.09. postaje važan datum u kalendarima natjecanja. Cfit Zagreb i EliteFitness Zadar organiziraju u Zadru, na sportskom kompleksu Uskok, najveće natjecanje u funkcionalnom fitnessu na ovim prostorima - The Mediterranean Battle. Više od 100 natjecatelja imati će priliku pokazati svoju opću fizičku spremnost na nekoliko polja, ali detalji će biti poznati tek u tjednu prije natjecanja. Natjecatelji iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Italije, Srbije i Austrije imati će cijeli dan pun izazova da dokažu da su baš oni najspremniji sportaši. Prva tri mjesta u ženskoj i muškoj kategoriji očekuju i vrijedne nagrade, tako da će mnogima ovo ljeto proći u pripremama s obzirom da nas do natjecanja dijeli manje od tri mjeseca.

Prijaviti se mogu svi, uz uvjet da imaju više od 18 godina, odnosno ispod 18 uz dozvolu roditelja ili staratelja. Natjecanja ovog tipa su izuzetno atraktivna, jer imamo priliku testirati same granice ljudskih sposobnosti u više disciplina - od trčanja, do gimnastike. Sve informacije možete pratiti putem Facebook stranice gdje možete postaviti sva pitanja vezano uz natjecanje ili uz vašu prijavu.

Ako mislite da ste dovoljno spremni, dokažite to ovo ljeto u Zadru!

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Koliko često vježbate

Iz kategorije

  • Potisak s klupe

    Potisak s klupe

    Potisak s klupe pripada skupini najčešćih i najpopularnijih vježba s teretom koje se koriste u...

  • Bicepsi

    Bicepsi su bez dvojbe jedni od najuzbudljivijih mišića za treniranje. Ne samo što su rezultati...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.