Početna » Meditacija za početnike

Meditacija za početnike

Meditacija za početnike

Ako nikada niste meditirali, a imate jaku želju i prazan džep, slijedite ovih nekoliko savjeta koji će vam pomoći da to prvi put učinite kako treba.

Pronađite mirno mjesto na kojem vas nitko neće ometati. Opustite svoj um od svih briga i stresa koji su se nakupili tijekom dana. Upalite mirisne štapiće i svijeće. Jednom kada ste stvorili ugodnu atmosferu, sjednite na jastuk i uspravite se. Vrlo je bitno da vam tijekom meditacije bude ugodno, ipak – potrudite se da ostanete budni.

Zatvorite oči i duboko udahnite kroz nos, fokusirajući se na protok zraka. Izdahnite i otpustite sve nakupljene tenzije. Uzmite nekoliko minuta i fokusirajte se na ponavljanje ove vježbe disanja sve dok u potpunosti ne pročistite svoj um.

Ukoliko se u vaš um ušuljaju misli, nemojte se boriti s njima jer će to uzrokovati pojavu novih misli i odvesti vas u razmišljanje. Umjesto toga, obratite pažnju na osjećaj kako zrak prolazi kroz nos u vaša pluća.

Svakim udisajem udahnite sve više onoga što želite, otpuštajući negativne misli ili energiju svakim izdisajem. Savršenstvo se postiže vježbom, stoga ponavljajte ovu vježbu na dnevnoj bazi. Za opuštanje će vam biti dovoljno samo 15 minuta.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Koliko često vježbate

Iz kategorije

  • Potisak s klupe

    Potisak s klupe

    Potisak s klupe pripada skupini najčešćih i najpopularnijih vježba s teretom koje se koriste u...

  • Bicepsi

    Bicepsi su bez dvojbe jedni od najuzbudljivijih mišića za treniranje. Ne samo što su rezultati...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.