Početna » Izravnajte trbuh pomoću hrane

Izravnajte trbuh pomoću hrane

Izravnajte trbuh pomoću hrane

Svi mi volimo dobro pojesti, i u tim trenucima najmanje mislimo o svom tijelu. Ipak, zalogaj za zalogajem i trbuščić je već ovdje, a niste se ni okrenuli. Pivski trbuščić se javlja kod većine muškaraca. Iako se brzo pojavi, potrebni su mjeseci vježbanja da bi nestao. Osim vježbanja, u stvaranju pločica pomoći će i neka hrana. Hranu za ravnanje trbuha treba pravilno ukomponirati u prehranu i rezultati će uz malo vježbe biti vidljivi.

Hrana koja sadrži mononezasićene masne kiseline prava je stvar za sve koji sanjaju o ravnom trbuhu. Te kiseline ne samo da pomažu pri topljenju masnih naslaga nego štite i od kroničnih bolesti. Ako želite izaći na pravi put sa svojim tijelom, pokušajte ukomponirati sljedeće namirnice u svakodnevnu prehranu.

Čokolada, masline, maslinovo ulje, sjemenke, orašasto voće (orasi, lješnjaci, bademi) i avokado.
Ova hrana i njezini pozitivni učinci poznati su od davnih dana. U starom Egiptu bademi su bili omiljena hrana faraona, maslinovo ulje za Grke je bilo od neprocjenjive važnosti. Azteci su pak čokoladu zaštitili i smatrali su je svetom. Iako je čokolada nekako sumnjiva na ovoj listi, postoji pravi i krvi način upražnjavanja ove neodoljive slastice. Naravno, u ničemu se ne smije pretjerivati, pa tako ni u čokoladi.

Unosom ove hrane u organizam u određenim količinama pomažemo tijelu u zaštiti od mnogih kroničnih bolesti i dovodimo se u formu. Naravno, nije moguće unositi velike količine ovih namirnica i čekati da se sve samo od sebe dogodi. Uz pravu prehranu i ove namirnice, te vježbanje, postati fit je vrlo lako.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Koliko često vježbate

Iz kategorije

  • Potisak s klupe

    Potisak s klupe

    Potisak s klupe pripada skupini najčešćih i najpopularnijih vježba s teretom koje se koriste u...

  • Bicepsi

    Bicepsi su bez dvojbe jedni od najuzbudljivijih mišića za treniranje. Ne samo što su rezultati...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.