Početna » Uz novi profil bilježite sve fitness aktivnosti

Uz novi profil bilježite sve fitness aktivnosti

Fitness profil

Svi želimo imati skladno i lijepo oblikovano tijelo. Fitness profil će vam pomoći na tom putu. Novi fitness profil vam omogućuje bilježenje treninga s težinama, kardio treninga, sportskih i drugih aktivnosti te bilježenje fitness podataka, poput težine, visine, opsega dijelova tijela i sl. Uz bilježenje fitness aktivnosti, fitness profil vam omogućuje grafički prikaz tjelesne težine i opsega pojednih dijelova tijela uz pomoć kojeg možete pratiti svoj fitness napredak.

Fitness profil - pogledaj demo

Uz grafički prikaz tu je i mogućnost dodavanja fotografija koje najvjernije prikazuju napredak i promjene na vašem tijelu kroz određeni vremenski period. Na osnovu vaših podataka, automatski se izračunava indeks tjelesne mase, postotak tjelesne masnoće te vaša idealna težina.

Dosta je bilo priče, ne čekajte ponedjeljak i registrirajte se već danas. Zdravlje je najveće bogatsvo, a trening je neizbježan ukoliko želite zdravije i ljepše živjeti.

Što čekaš, registriraj se!Fitness profil - demo

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Koliko često vježbate

Iz kategorije

  • Potisak s klupe

    Potisak s klupe

    Potisak s klupe pripada skupini najčešćih i najpopularnijih vježba s teretom koje se koriste u...

  • Bicepsi

    Bicepsi su bez dvojbe jedni od najuzbudljivijih mišića za treniranje. Ne samo što su rezultati...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.