Početna » Elite Fit – centar funkcionalnosti i sposobnosti tijela

Elite Fit – centar funkcionalnosti i sposobnosti tijela

Elite Fit

Elite fit, prvi je centar funkcionalnosti i sposobnosti tijela otvoren 16. ožujka u zagrebačkoj Dubravi, na adresi Avenija Dubrava. Unutar 600 kvadratnih metara, funkcionalni centar polaznicima omogućuje razvoj fleksibilnosti, snage i izdržljivosti pod vodstvom četiri stručnjaka: trenera funkcionalnog fitnessa, dizača utega, gimnastičara i fizioterapeuta.

Centar "Elite fit", ne djeluje poput uobičajenih teretana jer se u svojim programima ne koristi uobičajenim spravama za vježbanje već slobodnim ljudskim tijelom. U usporedbi s modernim fitness centrima, Elite fit koristi vrlo malo rekvizita na mnogobrojne načine, koristeći mješavinu tradicionalnih rekvizita (poput girje-kattlebella) i nekonvencionalnih rekvizita (poput burda, maljeva, gimnastičarskih rekvizita, različitih užadi itd.).

Cilj program je pripremiti polaznika za svakodnevne aktivnosti kroz kontinuirano mijenjanje treninga. Promjena treninga omogućuje da se tijelo nikada ne adaptira na ono što mu je pripremljeno – izmjenjujući elemente gimnastike, dizanja utega, atletike, veslanja, kardio treninga, vježbama s težinom vlastita tijela, funkcionalnih pokreta postiže se novo učenje svaki dan.

Polaznici "Elite fit" programa djeluju kao zajednica koja kroz međusobna natjecanja tijekom treninga te kroz niz radionica tehnika pokreta, pravilne prehrane, psihičke pripreme sportaša radi na poboljšanju kvalitete života nauštrb mijenjanja loših navika. Stoga je rad unutar centra baziran na optimalnom radu od 50 polaznika na sat vremena.

Unatoč grupnom principu rada, program centra svakom polazniku osigurava izradu plana i programa vježbanja, kontinuirano praćenje i savjetovanje bez obzira na njihovu fizičku aktivnost, tjelesne predispozicije ili starosnu dob. Cilj programa je pripremiti polaznika za svakodnevne aktivnosti tako da ne primjećuje rezultate samo u fizičkom obliku tijela već i u motoričkim sposobnostima što rezultira kvalitetnim rezultatima.

U okviru centra provode se programi vježbanja prema standardima poznatog programa –funkcionalnog fitnessa. Riječ je o programu koji ne predstavlja specijalizirani fitness već namjerni pokušaj optimalizacije fizičke sposobnosti kroz kratke, intenzivne i raznolike treninge koji polaznike pripremaju da budu dobri u više, a ne samo jednom aspektu.

Takvi programi vježbanja obuhvaćaju elemente vrhunskih sportova kao što su: atletika, gimnastika, plivanje, biciklizam, olimpijsko dizanje, powerlifting, girivoj, veslanje, borilačke vještine, generalni body weight sustav itd., te za cilj imaju poboljšati sposobnost i funkcionalnost svakog člana.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Koliko često vježbate

Iz kategorije

  • Potisak s klupe

    Potisak s klupe

    Potisak s klupe pripada skupini najčešćih i najpopularnijih vježba s teretom koje se koriste u...

  • Bicepsi

    Bicepsi su bez dvojbe jedni od najuzbudljivijih mišića za treniranje. Ne samo što su rezultati...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.