Početna » 7 minutni trening za cijelo tijelo

7 minutni trening za cijelo tijelo

Trening

Da bi došli u formu ne znači da morate provoditi vrijeme isključivo u teretani u kojoj se možda pušta glazba koja vas iritira, u kojoj vas smrdljivi korisnici ili prenatrpane sprave sputavaju u dostizanju zacrtanog cilja. Želite danas vježbati, ali kao i mnogo puta do sad imate iznenadni sastanak, djeca imaju slobodne aktivnosti i ne možete odvojiti sat vremena ili čak 20 minuta na vježbanje tog dana? Ovaj program koji se sastoji od 12 vježbi rezultat je najnovijih fitness istraživanja, a za izvođenje vam je potrebna stolica, zid i sedam minuta vremena.

Mnoga istraživanja pokazala su da visoko intenzivan trening od svega nekoliko minuta može proizvesti molekularne promjene u mišićnoj masi jednake dugim treninzima smanjenog intenziteta poput trčanja ili vožnje biciklom.

Kako biste izvukli maksimalnu korist iz ovog programa, potrebno je raditi pauze za oporavak od 10 sekundi između vježbi. Tijekom svakog seta vježbi, mišići koji se ne koristite se odmaraju, zbog čega je bitno da vježbe izvodite točnim redoslijedom.

Svaka vježba treba trajati po 30 sekundi, a intenzitet treba biti takav da dosegnete otprilike razinu neugode 8 na ljestvici od 1 do 10. Tih sedam minuta vježbanja treba biti iznimno neugodno. Dobra vijest je ta što ste nakon sedam minuta gotovi.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Koliko često vježbate

Iz kategorije

  • Potisak s klupe

    Potisak s klupe

    Potisak s klupe pripada skupini najčešćih i najpopularnijih vježba s teretom koje se koriste u...

  • Bicepsi

    Bicepsi su bez dvojbe jedni od najuzbudljivijih mišića za treniranje. Ne samo što su rezultati...

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.