Početna » Ferrari FXX

Ferrari FXX

Ferrari FXX

Ferrari FXX razvijen je u suradnji sa svojim najboljim test vozačima, između ostalih s Michaelom Schumacherom. Ovaj Ferrari nema homologaciju za svakodnevno korištenje, niti za natjecanje u utrkama. Auto je samo dio programa za koji je potrebno platiti 1,5 milijuna eura, i kojim je kupcima dopušteno voziti automobil isključivo na posebnoj stazi u vrijeme kada kompanija odobri. Ferrari je proizveo 29 komada koje je prodavao za 2,1 milijun dolara. Tada je Michael Schumacher odlučio otići u vozačku mirovinu iz Ferrari F1 tima, a u kompaniji su odlučili proizvesti i 30. FFX model kojeg su mu poklonili.
U nastavku pogledajte kako izgleda vožnja ovog monstruma po Grobničkoj pisti

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.