Početna » Rimac Concept_One

Rimac Concept_One

Concept One

Concept One razvija 1088 KS i okretni moment od 3800 Nm. Težak je 1650 kg, s mjesta do stotke ubrza za 2,8 sekunde i potegne do najveće brzine 305 km/h. Baterije koje pogone automobil omogućavaju doseg od 600 km. Posebnost ovog automobila je njegov pogonski sustav, odnosno pogon na svakom kotaču. Svaka od tih pogonskih jedinica je u potpunosti nezavisna. Svaki se kotač može zasebno kontrolirati što omogućava nove mogućnosti u vožnji. Zaprimljeno je već nekoliko narudžbi, a serijska proizvodnja bi trebala započeti 2013. godine.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.