Početna » Aston Martin Zagato

Aston Martin Zagato

Aston Martin Zagato

Pod poklopcem motora nalazi se 6.0-litreni V12 koji razvija najveću snagu od 517 KS i najvećih 570 Nm okretnog momenta. Motor je spojen sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, što 1680 kilograma teškom dvosjedu omogućava da ubrza do stotke za 4.2 sekunde i dosegne maksimalnu brzinu od 305 km/h. Prosječna potrošnja iznosi 16.4 l/100 km.

Zagato biti će sam vrh ponude Vantage modelske linije. Isti je također i najnovija interpretacija uspješne suradnje Aston Martina s talijanskim proizvođačem karoserija, tvrtkom Zagato, koja je iznjedrila neke doista posebne i upečatljive GT automobile u proteklih 50 godina od kojih je prvi i vjerojatno najcjenjeniji DB4GT Zagato. Ukupno će biti proizvedeno svega 150 primjeraka, a za svaki će biti potrebno izdvojiti 400.000 eura.

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

loading...

Ostale galerije

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.