Početna » Jesi li majmun?

Jesi li majmun?

Kineski horoskop

Jesi li majmun ili neka druga životinja? Provjerite koji je vaš životinjski znak u kineskom horoskopu. Kineski horoskop pripada među najstarije poznate horoskope. Ima 12 znakova i unutar svake godine vlada drugi znak. Prema legendi, Buda je pozvao sve životinje na veliku proslavu. Međutim, samo 12 životinja se odazvalo pozivu: štakor, bivol, tigar, zec, zmaj, zmija, konj, koza, svinja, pijetao, pas i majmun. Zbog ukazanog poštovanja Buda je odlučio da svaka životinja dobije jednu godinu u kojoj će biti posebno poštovana. Pored znakova bitan je i element koji vlada godinom, a u kineskom horoskopu postoji pet elemenata: metal, drvo, voda, vatra i zemlja.

Izračunajte svoj znak, element i ostale detalje u horoskopu ovdje

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.