Početna » Autopraona iWash - Rijeka

Autopraona iWash - Rijeka

Autopraona iWash

U današnjem ubrzanom životu, autopraona unutar trgovačkog centra način je uštede vremena posjetitelja centra. Autopraona iWash nalazi se u prvom i najvećem trgovačkom centru u Rijeci – Tower centru Rijeka. Prva smo autopraona u Rijeci koja je prepoznala prednosti pozicioniranja naše uslužne djelatnosti u garažu trgovačkog centra. Vi, naši klijenti, u mogućnosti ste posvetiti se kupovini ili uživanju u čarima filmskih hitova na velikome platnu, a da je pritom Vaš automobil u sigurnim rukama djelatnika autopraone iWash.

Na području Hrvatske jedini smo akreditirani detailer najkvalitetnijeg proizvođača nano-tehnoloških proizvoda za održavanje vozila – britanske Gtechniq kompanije sa sjedištem u Londonu. Radi se o jedinoj kompaniji takve vrste čiju uslugu koristi jedna od F1 momčadi na svojim bolidima. U skladu sa željom da za Vas detektiramo i uvrstimo u ponudu najkvalitetnije inovativne usluge. Sve ostale usluge i proizvode možete pronaći na našim web stranicama iwash.com.hr

Autopraona iWash

Svoju misiju izvršavamo predano i sustavno – naš uvježbani tim djelatnika pružiti će Vašem automobilu izniman tretman služeći se isključivo najkvalitetnijim materijalima. Možete nas pronaći svakim danom do 21 sat na etaži -2 garaže Tower centra Rijeka!

Autopraona iWash

Besplatna eknjiga s vježbama

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan Like dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite na Like i preuzmite eknjigu!

Izgradite tijelo koje ste oduvijek željeli

Samo vas jedan klik dijeli od eknjige koja na više od 80 stranica donosi preko 60 vježbi za gotovo svaki djelić vašega tijela. Ako želite promijeniti svoj način života, želite biti zdravi i izgledati onako kako ste oduvijek željeli izgledati, nema nikakve dvojbe da je ova eknjiga upravo za vas. Pomoću vježbi koje možete ovdje pronaći isklesat ćete svoje tijelo na koje će mnogi biti ljubomorni. Što još čekate, kliknite i preuzmite eknjigu!

Preuzmi eknjigu


Više na webu

Napomena

Portal eMuškarac može prikazivati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovom portalu jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.